Langkah Mudah untuk Membuat Jejari Roti Coklat Anti Gagal

Sinar roti coklat

Mencari inspirasi untuk resipi coklat lobak yang unik? Beberapa orang di sekeliling kita hari ini sedang mencari resepi lobak coklat yang lazat, mungkin anda salah seorang daripadanya. Orang ramai sudah biasa menggunakan internet pada gajet untuk mencari maklumat imej sebagai idea. Posted Kali ini untuk membuat segala-galanya sangat mudah: Saya akan berkongsi langkah-langkah untuk membentangkan resipi radio rasa sakit atau coklat. Sekiranya kita tidak merawatnya dengan betul, hasilnya tidak akan memuaskan dan, sebenarnya, selalunya akan menjadi tidak menyenangkan. Roti Coklat Jejari Manis juga sepatutnya mempunyai bau dan rasa yang merangsang selera makan kita.

Banyak faktor mempengaruhi rasa Jejari Roti Coklat, daripada jenis bahan, pilihan bahan segar hingga cara penyediaan dan penyajiannya. Tidak perlu risau jika anda ingin membuat Jejari Roti Coklat yang sedap di mana sahaja anda berada, kerana jika anda sudah tahu caranya, hidangan ini boleh menjadi hidangan yang unik. Seterusnya adalah gambar kesakitan atau sinar coklat yang boleh anda gunakan sebagai idea.

Berikut ialah beberapa cara mudah: cara praktikal untuk menganyam kesakitan atau tepi coklat yang sudah siap. Anda boleh membuat Jejari Roti Coklat dengan 3 bahan dalam քայլ 9 langkah. Berikut adalah langkah-langkah memasak.

Makanan ringan yang ringkas dan popular, bukan sahaja untuk percutian, adalah "kegemaran semua orang" untuk kanak-kanak. Makanan ringan ini adalah satu kemestian walaupun pada hari cuti. # kudap2 #kudapan # minggu4 #marathonraya #CookpadMalaysia #PeraduanResipi

Bahan-bahan և rempah yang digunakan untuk membuat rasuk roti coklat.

  1. 1 roti besar
  2. 300 g Nestum
  3. 900 g coklat beryl

Langkah-langkah membuat rasuk roti coklat

  1. Sediakan bahan-bahan
  2. Potong hujung roti. Kemudian potong bayi kepada 16 bahagian
  3. Susun kepingan kecil roti di atas loyang. Rancang dengan baik և pastikan ia tidak bertindih.
  4. Bakar pada suhu 130 darjah selama 20 minit (bergantung pada oven)
  5. Kami menunggu kepingan roti dibakar. Cairkan coklat secara "double boil" (air panas dalam periuk, coklat dalam mangkuk), kacau sehingga coklat cair.
  6. Kemudian roti dan gula-gula. Mari kita mulakan proses rendaman. Tutup kepingan roti dengan coklat cair sepenuhnya.
  7. Kemudian masukkan ke dalam bekas yang mempunyai sarang.
  8. Susun roti yang ditutup dengan sarang di atas pinggan. Bakar lagi selama 20 minit pada suhu 130°C
  9. sedia. Apabila ia sejuk, ia boleh disimpan dalam bekas kedap udara.

Terima kasih kerana membaca resipi di halaman ini. Kami berharap penyediaan Jejari Roti Coklat yang ringkas di atas dapat membantu anda untuk menyediakan makanan yang lazat untuk keluarga / rakan anda atau menjadikannya sebagai idea jualan makanan. Saya harap anda mendapati ia berguna: bersenang-senang!

0 Post a Comment

Post a Comment