Mencari ilham. Betapa mudah dan mudahnya untuk membuat kuki coklat bebas gluten Amos yang terkenal dan unik? Orang ramai sudah terbiasa menggunakan maklumat pada gajet untuk memberi inspirasi kepada maklumat tentang imej. Dan kali ini, saya akan berkongsi resipi kek coklat bebas gluten terkenal Amos untuk menjadikannya tidak terlalu rumit, tetapi tidak terlalu mudah. Jika dilayan dengan teruk, hasilnya biasanya akan menjadi licin dan tidak menyenangkan. Sebenarnya, biskut coklat cip bebas gluten yang lazat dari Amos ini sepatutnya mempunyai rasa dan aroma yang akan membangkitkan selera kita.
Kuki coklat cip coklat bebas gluten yang popular Amos dipengaruhi oleh banyak faktor, termasuk pilihan jenis bahan dan bahan segar, cara ia disediakan untuk dihidangkan dan cara ia dibakar. Jangan risau jika anda ingin membuat biskut coklat bebas gluten terkenal Amos di mana sahaja anda berada, kerana jika anda tahu semua helahnya, hidangan ini boleh menjadi hidangan istimewa. Di bawah ialah imej kuki coklat bebas gluten Amos yang popular yang boleh anda gunakan sebagai idea.
Bilangan hidangan yang boleh anda buat untuk biskut coklat bebas gluten terkenal Amos ialah 100. Jadi pastikan anda dan orang yang anda sayangi cukup untuk menghiburkan anda.
Selain itu, kuki coklat bebas gluten popular Amos dianggarkan mengambil masa kira-kira 20 minit.
Nah, kali ini kami akan cuba membuat biskut coklat Amos bebas gluten yang terkenal di rumah anda. Hidangan ini boleh menjadi baik untuk seisi keluarga. Anda boleh membuat kek coklat bebas gluten yang terkenal daripada Amos dengan 9 bahan dan 5 langkah memasak. Inilah cara untuk menyediakan hidangan.
Resipi Natasha Cookpadder telah menukar versi roti, telur dan tepung tanpa gluten untuk semua kegunaan dengan bahan-bahan yang sangat mudah. Semua kat rumah haha. #cppasport
Bahan-bahan dan rempah ratus yang diperlukan untuk membuat biskut coklat bebas gluten yang terkenal:
- bahan berputar
- 150 g mentega masin pada suhu bilik
- 100 g gula organik tebu
- 20 g gula perang
- Telur gred B tanpa antibiotik
- 1 sudu teh vanila
- bahan kering
- 315 g (2 1/4 cawan) selepas memasak roti, doh dan makanan lain
- 200 g keping coklat gelap
Cara membuat biskut coklat bebas gluten terkenal Amos
- Campurkan mentega dan gula selama 4-5 minit.
- Masukkan telur dan gaul lagi hingga sebati.
- Masukkan tepung BBB dan gaul rata. Kemudian masukkan cip coklat. Gaul.
- Simpan semalaman di dalam peti sejuk.
- Panaskan ketuhar kepada 175 ° C untuk ketuhar konvensional atau 140 ° C untuk ketuhar perolakan. Bakar selama 20 minit. Sejukkan dan makan.
Terima kasih kerana menggunakan resipi yang kami tawarkan di halaman ini. Kami berharap bahawa resipi mudah untuk biskut coklat cip bebas gluten popular daripada Amos yang diterangkan di atas akan membantu anda membuat gula-gula yang menyeronokkan untuk keluarga / rakan dan memberi anda idea untuk menjual makanan. Saya harap anda mendapati ia berguna dan bergembira
0 Post a Comment
Post a Comment