Mencari idea untuk resipi roti coklat anti-kejutan yang unik? Resepi roti coklat yang Ngiler buat sangat-sangat diminta oleh orang sekeliling kita sekarang, mungkin salah seorang daripada anda. Pengguna Internet sudah biasa menggunakan Internet pada telefon bimbit untuk mengetahui tentang foto, contohnya. Dan kali ini, saya akan berkongsi panduan bagaimana untuk menyajikan resipi Roti Coklat Radius yang lazat dengan cara yang tidak terlalu rumit, tetapi tidak juga mudah. Dengan pemprosesan yang tidak betul, hasilnya akan menjadi tawar dan bahkan tidak menyenangkan. Sebenarnya roti coklat Jejari yang sedap pasti ada rasa dan rasa yang mampu memikat selera kita.
Banyak perkara yang mempengaruhi rasa roti coklat jejari kepada tahap yang berbeza-beza, daripada jenis bahan, pilihan bahan segar, pemprosesan dan hidangan. Jangan risau jika anda ingin membuat roti coklat jejari yang lazat di rumah kerana jika anda sudah tahu cara membuatnya, hidangan ini boleh menjadi hadiah yang sangat istimewa. Berikut ialah foto roti coklat untuk memberi anda idea.
Nah, kali ini kita cuba, jom, kita bakar roti coklat jejari anda di rumah. Dengan bahan-bahan yang mudah, hidangan ini dapat membantu menyihatkan badan kita. Anda boleh membuat roti coklat jejari dengan 5 bahan dan 6 langkah. Bagaimana untuk menyediakan hidangan.
Resepi ini sangat mudah dan cepat kerana resepi sunburst ini berlaku apabila roti habis dekat rumah awak tak nak buang sayang. sedap!! BERTUAH BANYAK!
Bahan-bahan dan rempah ratus untuk roti coklat:
- 4-5 keping roti
- Syiling Coklat (Beryl Mark)
- badam cincang
- sarang
- baju koyak
Langkah-langkah membuat rasuk roti coklat
- Pertama, ambil sekeping roti dan potong kepada beberapa bahagian, seperti dalam foto.
- Semasa menghiris pada loyang, pastikan hirisan roti yang panjang tidak terlalu besar, ia akan kering perlahan-lahan. Bakar dalam mana-mana ketuhar pada suhu 120° selama 15 minit.
- Sementara menunggu roti garing, anda boleh menggunakan kaedah double boil untuk mencairkan coklat atau menggunakan alat peleburan coklat yang betul.
- Kemudian ambil roti dan tutup dengan coklat cair. letak atas panggangan
- Apabila lebihan coklat habis, ambil coklat dan celupkan dalam serbuk pilihan anda, Nestime, badam kisar atau conflake cincang. Ia sedia untuk dihidangkan.
- Ikut kreativiti kawan, bunyi menyelerakan??
sebagai? Ia tidak mudah? Inilah cara membuat roti coklat jejari yang boleh anda amalkan di rumah. Semoga ini bermanfaat dan bersenang-senang!
0 Post a Comment
Post a Comment