Cari inspirasi. Langkah mudah untuk membuat Roti Paratha yang unik dengan Sosej Cheesy. Langkah mudah untuk membuat Roti Keju Paratha yang lazat dengan Sosej. Beberapa orang di sekeliling kita telah lama mencari ini, mungkin salah seorang daripada mereka adalah kawan saya. Ibu muda benar-benar belajar menggunakan Internet pada telefon bimbit mereka untuk mencari maklumat tentang gambar dan menggunakannya untuk inspirasi. Ia telah diterbitkan. Kali ini saya akan kongsikan resipi Paratha Sausage Pan yang akan membuatkan anda pelahap untuk membuatnya sangat susah dan senang. Jika tersalah proses, hasilnya tidak memuaskan malah tidak sedap. Sedangkan Roti Sosej Dadih Paratha yang lazat sepatutnya mempunyai rasa dan rasa yang boleh menggoda selera kita.
Kualiti roti sosej dan keju paratha dipengaruhi oleh banyak faktor, daripada jenis bahan sehinggalah kepada pilihan bahan segar dan cara penyediaan dan penyajiannya. Jangan risau jika anda ingin membuat roti keju sosej paratha yang lazat di mana sahaja anda berada, kerana jika anda tahu caranya, hidangan ini boleh menjadi sesuatu yang istimewa. Di bawah adalah imej roti paratha dengan sosej keju yang boleh anda gunakan sebagai contoh.
Nah, kali ini kita akan cuba mempelbagaikan parath keju dan sosej dengan tangan kita sendiri di rumah. Berpegang pada bahan-bahan yang mudah, hidangan ini boleh memberi manfaat untuk menyihatkan badan kita. Anda boleh membuat Roti Paratha Sosej dan Keju dengan 4 bahan dan 6 langkah memasak. Inilah cara untuk menyediakan hidangan.
Resipi ini sering disiarkan di Facebook Azni. Geram melihatnya. Menarik untuk dicuba. Ia sangat lazat dan tidak sukar untuk disediakan.
Bahan-bahan dan rempah ratus yang digunakan untuk membuat roti parata dengan sosej keju:
- 1 keping roti paratha
- 1 1/2 batang chorizo (masak) - 1 batang dipotong 4
- 1 keping keju
- 1 biji kuning telur (untuk memberus roti paratha)
Cara membuat Roti Sosej Paratha
- Cara-cara - Potong roti paratha seperti yang ditunjukkan.
- Masukkan keju dan sosej
- Kemudian lipat seperti yang ditunjukkan
- Sapu dengan kuning telur
- Bakar pada AF 190'c 7-10 min @ oven 200'c 30 min @ sehingga sekarang.
- Roti paratha cepat empuk, jadi saya potong dan letak semula dalam peti ais, dan bila nak masak lagi, saya keluarkan.
yang mana? Mudah, kan? Inilah cara membuat roti keju paratha yang boleh anda amalkan di rumah. Semoga berjaya!
0 Post a Comment
Post a Comment