Resep Snow Almond 🇪🇸(Sepanyol) yang Menggugah Selera

Badam Salji 🇪🇸 (Sepanyol)

Anda sedang mencari inspirasi. Bagaimana untuk membuat satu-satunya badam Nevada) (Sepanyol) Lapar ?, Resipi almond Nevada 🇪🇸 (Sepanyol), ramai orang di sekeliling kita hari ini mencari yang lazat, mungkin rakan anda. Ibu muda sudah biasa menggunakan maklumat daripada peranti dalam talian sebagai contoh maklumat imej. Kali ini saya akan kongsikan panduan cara memasak 8 biji kacang salji (Sepanyol), memang susah sangat nak buat. Dengan rawatan yang salah hasilnya akan menjadi bersih dan benar-benar tidak menyenangkan. Almond Snow 6 (Sepanyol), bagi pihaknya, berhak mendapat wangian dan wangian yang akan memuaskan selera anda.

Snow Almonds 6 (Sepanyol) mempengaruhi banyak perkara, daripada jenis bahan, pemilihan bahan segar, pemprosesan dan penyajian. Di mana sahaja anda berada, anda tidak perlu risau jika anda ingin memasak Nieve de Almendra 8 (Sepanyol), jika anda sudah tahu tekniknya, kerana hidangan ini boleh menjadi hidangan istimewa. Berikut ialah gambar berkaitan Snow Almond 6 (Sepanyol) yang boleh memberi inspirasi kepada anda.

Berikut ialah beberapa petua dan petua yang berguna untuk menyediakan Snow Almond 8 (Sepanyol). Anda boleh memasak badam salji 🇪🇸 (Sepanyol) menggunakan 15 jenis bahan dan 6 langkah. Ini adalah peringkat-peringkat memasak.

Masih ada biskut raya. Kacang salji adalah kuki yang saya tidak mahu buat jika Paradise terlalu keras. Sangat sukar untuk pelanggan saya. Mereka juga mempunyai Turki dan Sepanyol. Jadi untuk resipi ini saya ingin pergi ke Sepanyol. .

Bahan-bahan dan rempah-rempah untuk penyediaan kacang salji 🇪🇸 (Sepanyol):

  1. 500 g mentega (sebarang jenama)
  2. 1 1/2 cawan gula halus
  3. 1 cawan badam kisar
  4. 1 cawan susu tepung keseluruhan
  5. 1 cawan Nestum Campuran Halus Asli
  6. 1 cawan tepung jagung
  7. 1 sudu besar amplexus / tepung beras
  8. 3 cawan tepung gandum (saya guna tepung merah jambu untuk kek cawan)
  9. 1 sudu besar esen vanila / esen kopi (pilihan)
  10. Saya menggunakan mentega yang berbau seperti biskut.
  11. Bahan-bahan untuk salutan coklat:
  12. 500 g coklat gelap
  13. 1 sudu besar mentega / daging cincang - rebus
  14. Bahan penanaman:
  15. Bakar yogurt dengan betul di dalam ketuhar selama kira-kira 10 minit pada suhu 120 darjah Celsius.

Kacang Salji, Peringkat 7 (Sepanyol)

  1. Campurkan mentega, gula dan sedikit bunga. Masukkan esen vanila / esen kopi...(Tambah minyak) Baunya merebak ke seluruh bilik.
  2. Kacau badam yang dikisar dengan teliti ke dalam campuran tanpa lemak. Masukkan jagung dan akhir sekali masukkan sedikit tepung gandum sehingga mendapat tepung yang lembut dan licin yang tidak melekat di tangan.
  3. Anda boleh mencetak sebarang saiz yang anda mahu ... Bulatkan gear dan ratakan sedikit. Letakkan di atas loyang dan masak pada suhu 150 darjah celcius dengan api perlahan selama 25 minit...kalau ada kipas dalam ketuhar...kipas berfungsi dengan baik...untuk masakan yang sekata. * Disediakan sejuk..
  4. Salutkan biskut dengan adunan coklat gelap pada berat dan taburkan atau tutup dengan serbuk roti. Letakkan di atas pinggan. Jika coklat pejal dan kering, ia boleh disimpan dalam bekas tertutup.
  5. Ia boleh disimpan dalam bekas tertutup. Semoga berjaya

Terima kasih kerana menggunakan resipi yang disediakan oleh pasukan kami di sini. Kami berharap bahawa memasak "Nuts on Ice" (Sepanyol) di atas dapat membantu anda mencipta makanan yang lazat untuk keluarga dan rakan anda dan memberi inspirasi kepada anda untuk menjual makanan. Ia boleh berguna dan menyeronokkan!

0 Post a Comment

Post a Comment