Cara Gampang Menyiapkan Biskut Jejari Coklat Anti Gagal

Biskut chip coklat

Adakah anda sedang mencari idea untuk resipi Kuih Cip Coklat Radiance yang unik? Langkah-langkah mudah untuk membuat biskut coklat chip yang lazat kini mendapat permintaan ramai pengguna di sekeliling kita, mungkin anda salah seorang daripadanya. Mereka menggunakan Internet pada telefon bimbit untuk mengakses maklumat imej. Dan kali ini saya akan berkongsi dengan anda kelas induk tentang cara membuatnya dan cara membuat biskut coklat chip yang lazat, ia sangat kompleks dan mudah disediakan. Jika operasi tidak betul, hasilnya akan menjadi tidak memuaskan dan bahkan tidak menyenangkan. Sesungguhnya, brownies coklat yang lazat harus mempunyai rasa dan kemasan yang akan membangkitkan selera anda.

Terdapat banyak perkara yang mempengaruhi rasa biskut cip coklat, seperti jenis bahan, pilihan bahan segar, dan cara ia diproses dan dihidangkan. Di mana sahaja anda berada, jika anda ingin membuat biskut ray coklat yang lazat, anda tidak perlu risau, kerana jika anda tahu kaedahnya lebih awal, maka hidangan ini boleh menjadi istimewa. Di bawah adalah gambar brownies coklat yang boleh anda jadikan inspirasi.

Jumlah hidangan untuk membuat biskut coklat adalah 4-5 orang. Jadi pastikan bilik ini cukup besar untuk menampung keperluan anda dan orang tersayang.

Selain itu, anggaran masa memasak untuk biskut coklat cip ialah 1 jam 30 minit.

Berikut adalah beberapa cara mudah dan praktikal untuk membuat biskut coklat cip siap. Anda boleh membuat biskut coklat dengan 4 bahan dan jejari 4 langkah. Berikut adalah langkah-langkah untuk membuat hidangan.

Resipi ini mudah sahaja. Jika penyediaan tidak selesai, anda boleh menyediakan resipi ini. Patutlah anak mak ayah suka 😬

Bahan-bahan dan rempah ratus yang diperlukan untuk membuat biskut coklat Ray's:-

  1. 4 keping roti
  2. 200 gram coklat susu
  3. 100 g mentega
  4. 100 gram neem

Cara membuat biskut coklat berkilat

  1. Roti dipotong menjadi kepingan nipis. Sebarkan pada bahagian yang bertentangan. Masak selama 10-15 minit pada suhu 150 ° C, sejuk sedikit.
  2. Sementara itu, coklat dan mentega cair dengan baik.
  3. Celupkan roti bakar ke dalam adunan coklat. Kemudian tutup dengan sarang. Ulang langkah ini sehingga kek siap.
  4. Simpan dalam bekas kedap udara dan nikmati bila-bila masa. selamat mencuba 😊

Terima kasih kerana menggunakan resipi yang kami tawarkan di halaman ini. Kami berharap resipi mudah Chocolate Radius Cookie di atas akan membantu anda menyediakan hidangan yang lazat untuk keluarga/rakan dan kedai runcit. Semoga ini bermanfaat dan menyeronokkan!

0 Post a Comment

Post a Comment